1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Best camp ever !
Posted Jan 14, 2015 // 7:34 AM


'Beyond Bounderis Camp'
Assalamualaikum , hye lama tak update .. 
Harini nak share gambar je kalau boleh (haha)

Camp ni berlangsung selama 5 hari (time cuti last year)
Act aku tak terpilih pegi camp ni sebab bi aku ok (lah sgt puii haha), 
pastu last minute hari sebelum pergi teacher call aku tanya boleh pegi ke tak,
aku on jea .. bahaha ... 
Pastu buat apa semua ni, aku fikir camp ni kena self improvement , 
lagipun teacher cakap mentor2 semua org Austrailia, 
Huaaa, takkan nk kena speaking 24/7 haha .. 
takpalah aku pegi je,

Then otw nk pergi Ulu Yam , Selangor (2bas , satu bas 2 sekolah)
Adala yg bercerita tempat tu keras ... 
bila sampai2 tengok2 mcm kat hulu je.. seram sikit lah ,
then turun bas , lepastu nampak abg dhiran ...

 K troll sangat gambar ni, sorry abg dhiran ... 

Haha lepas nampak abg dhiran tunggu dekat luar bas semua kata hensem lah baik lah , dll
hahaha pastu masuk dewan , 


haha time ni semua sombong, xmau bercakap sebab sekolah lain2 


ni first activity , campur2 haha ... and i am senior ... wuu group aku elephant ,
aku f3 org lain f2 -_- tapi aku kecik . bahaha

Esok akan bersambung cerita
Gambar je dulu k 


















1 Comments:
Blogger Syah said...

Assalamualaikum..hai2

Saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc.
jemput singgh blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig @nurnasuha96_

whatsapp +60196117811

August 18, 2015 at 1:15 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?