1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Result PT3 ? Hurm aku dapat apa yang aku buat
Posted Dec 22, 2014 // 9:01 PM


Assalamualaikum, hye lama tak update blog T_T
Idk sebab apa, busy sangat kot.. 
Semalam result PT3 keluar , and I be like hmm ok tak excited pun tak tahu.

Act result PT3 dah tahu sebelum cuti sekolah,
i mean markah but not gred , so my mark dalam 70 hingga 83 saja
And banyak rumors kata gred tinggi lah jatuh laa
Thats why tak berapa excited sangat .. 

Next aku pergi sekolah macam biasa,  
Pastu tunggu kat dewan , pastu ..
Ckg umumkan 7 pelajar yg result dia cemerlang
(x cemerlang pun sangat)
And the first name is my friend, Atiqah ..
Pastu aku rasa macam tak nak dengar dah , idk why 
Then nama kedua is aku , time tu ketaq lutut habaq woo
Nak nangis pun ada, tpi dah janji dengan mak aku x nangis ...

Then naik pentas , ambil sijil .. pastu nama yg lagi 5 orang tu ...
Guess what ? hahaha 

tadaaaa, aku sebelah ckg lelaki tu k ,

then diorang budak camp request nk selfie dengan aku , 
aku tunjuk muka excited skit


ok last jangan nak terkejut sgt baca result aku , malu 
so jangan tanya lagi yaa

BM Lisan - A
BM Bertulis - A
KH 1 - A
AGAMA - A
GEO - A
SEJ - A
BI Lisan - B
BI Bertulis - B
SN - B
MT - B

+6A 4B+
dah tamat , sbp pun aku mohon area pinang. 
kbai thanks baca :)






3 Comments:
Blogger afiqah zamri said...

No pressure, work harder next year.. Kita sama2 bakal hadapi arena form4

December 22, 2014 at 10:11 PM  


Blogger Mariatul said...

salam. whoaa congrats kak. 6a pun ok la tu~

December 22, 2014 at 10:43 PM  


Blogger ayu izzati said...

congratulations awak .

January 6, 2015 at 9:58 PM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?