1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Finally I am People !!
Posted Oct 14, 2014 // 11:56 PM



Assalamualaikum , aaaaaa wanna scream aloud ! 
Haha back to title , finally i am people .. yaa , sebelum ni sy bukan orang 
Kalau orang pun , orang lain tak mengaku orang, yala stress PT3 laa katakan ,
But today i'm freedom ... T_T 

Many things telah dilupai tau?
Password FB,Blog,Ask.fm,Instagram and so on
oh lemahnya ingatan , ni pun try banyak kali nak log in 
haha

Banyak benda nak buat lepas PT3 , such as ;
Blogging , Open my online shop back , make request header, blog , make request blogskin, make own blogskin , finish my own novel ...

Banyak ke tak ? huhu xpe2 kita ada 2 bulan cuti .. yeayy
Btw if nk shopping barang kpop , boleh ke sini 
CLICK HERE
thanks kpd yg dah beli, alhamdulillah pendapatan sebulan dalam RM200
bersyukur sangat2 , and likers shop nak cecah 7K , 
shop di instagram pulak nk cecah 1.5K 
aishh nak oengsan bila bukak ig , xlarat nk reply comment ,
tak larat nk tulis order, nk pos barang, nk packing item and so on
ada kawan pun curi tulang -_-
akulah bos akulah kuli 
say yeayy to me , haha

Tq , wanna end my story before nak 'qada' tidur
maklum lah bangun pukul 3 semata-mata tuk study

p/s: jangan study last minute XD
3 Comments:
Blogger Syaza Syazana Anwar said...

Kak, adakh bag exo yang new arrival ?
Klu ada berapa harganya ?

October 16, 2014 at 2:23 AM  


Blogger Little Twinkle said...

ada tuto camne nk buat lagu ada dlm blog tk kak?

October 22, 2014 at 5:51 AM  


Blogger smartearning said...
November 12, 2014 at 2:31 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?