1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Keep Praying & Doa
Posted May 2, 2014 // 5:57 AM

Assalamualaikum, hai .. memang rasa pelik , yelah esok exam harini boleh pulak update blog XD sorry kepada yg tak suka , tujuan entry ni just nak mohon restu daripada akak,abang dan adik2 blogger yg arina kenal, atau pun yg tak kenal , doakan arina yer dalam peperiksaan pertengahan tahun ni :')

Susah kan kalau jadi batch pertama hadapi PBS,PT3 dan macam2 lagi .. maybe tu semua dugaan kan .. Jadi lagi sekali Arina nak mohon maaf kalau ade buat salah kepada semua, mohon dimaafkan :) 
Yang kedua, minta tolong doakan keselamatan ibu dan ayah arina yang nk buat umrah bulan 6 ni, harap sangat tak jadi apa-apa . Sebagai anak, tak pun semua orang pun mesti rasa sunyi kan kalau mak ayah xde, walaupun hanya 11 hari kat sana, tapi kita akan rasa sunyi .. :/

Mintalah doakan keselamatan ibu bapa arina ya ? Terima kasih sangat2 kepada yg mendoakan .. moga Allah balas jasa budi baik semua ... 
Mohon halalkanlah apa2 terlebih atau terkurang dalam tahun ni, ataupun tahun lepas.. arina harap tak ada kot yg ambil hati .. 

Lagi satu, kepada annon yang comel yg request macam2, sorry sangat ya.. bukan arina x nak balas , cuma korang tanya kat ask.fm , susah lah .. senang contact je k kat FB arina , tapi kena add dulu lah , tak pun wechat je .. semua ada wechat right ? :) 


Wechat : pocoyoyo

Efbie : Nur Arina Azman 

2 Comments:
Blogger Eff said...

Good luck saeng. Do your best hihi. ^^

May 20, 2014 at 6:38 AM  


Blogger Arina Azman said...

Tq unnie :*

May 22, 2014 at 11:14 PM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?