1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
When I was your friends .....
Posted Dec 25, 2013 // 8:22 PM


Badmood is benda yang paling penting .. x semestinya kalau kita badmood perlu layan orang macam kita ni sampah/anjing/ atau apa2 yg hina ! Serius x suka kalau ada manusia macam tu tambah2 kawan kita sendiri .. Bukan nak kata kita ni nak terasa kenapa ... tapi menyakit kan hati bila dia buat macam tu .. aku percaya dia (perempuan k -_-) tapi hampeh apa yg dia buat .. kiranya aku ni penyabar lah jugak kalau x memang aku fire dia T_T

I'm pretanding to be okkay and happy beside you but my heart T_T trembling again and again .. Erghh if selama ni aku fikir betul2 aku x ajak dia jadi partner aq ...arghhh im fool ! dahlah tutup kes .. think positive and beralah jelah .. gaduh2 x dak guna ... :) #positive maam 




2 Comments:
Blogger Ikha Mohd said...

Saya tahu perasaan arina.. Sebab saya pernah melalauinya.. :)

December 26, 2013 at 3:22 AM  


Blogger Arina Azman said...

thanks undertanding :)

December 26, 2013 at 5:05 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?