1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
TEMPAHAN ARTWORK DIBUKA
Posted Dec 24, 2013 // 5:50 AM


Assalamualaikum, for first nak cakap tempahan Header dan mengedit blog DITUTUP sampai tahun depan sebab kemalasan melanda ... hehe so buat artwork sajaa untuk peminat fanfiction terutamanya ;)
So mesti ada yg malas nak buat kan? Pandai menulis fiction tapi x reti nak design macam mana ?? Contact saya ;) /lol macam iklan hutang aulong je\ 

Okay, bayaran x banyak mana pun , average RM 20 kebawah sahaja , up to you nak buat macam mana just contact arina di FB sebab imma online 24/7 so kalau contact kat ask.fm alamatnya wukukku tahun depan baru arina jawab (joke). K ni contoh yg arina pernah buat hehe

BEFORE ; AFTER
Inspired by my unnie (hnie)
Support by my boyfie XD



CONTACT EFBIE *log in ur fb first
https://www.facebook.com/arina.azman.9

Do comment ? tq :)


5 Comments:
Blogger this is how life's go everyday said...

nak!! dua boleh?? :D nak chanyeol dgn mana2 ulzzang la...[itu xkisah]

December 22, 2013 at 5:55 AM  


Blogger Arina Azman said...

Contact FB - https://www.facebook.com/arina.azman.9

December 22, 2013 at 5:56 AM  


Blogger this is how life's go everyday said...

sori TT_TT xleh add.. sbb kena block dri adding org selama sebulan ><

December 22, 2013 at 6:29 AM  


Blogger Arina Azman said...

so ur link fb ? let me add

December 22, 2013 at 6:32 AM  


Blogger this is how life's go everyday said...

thanks >< https://www.facebook.com/sitifilzah11

December 22, 2013 at 6:38 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?