1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
PENCARIAN PARTNER
Posted Dec 10, 2013 // 8:06 PM


Assalamualaikum, tak nak cakap banyak just nak cakap untuk 'Pencarian Partner untuk GA WOLF!!' ... haaa lain pada lain kan ? kekeke takda motif letak tajuk wolf -_- abaikan ..
For first syarat2 dia kena tengok jugak untuk nak jadi partner sy sbb sy busy so x boleh nak cari sponsor2 barangan pos2 ni , so syarat2 dia is ;


Cari para sponsor barangan pos #sahaja (Saya x leh cari sbb sy busy, tu yg saya mintak partner yg sanggup cari para sponsor)
On FB 24/7 means selalu laa sbb nak contact selalu 
Peminat fanatik kpop, exo terutamanya 
Bawah umur 14 tahun (senang nak mengarah) 

If ada ciri2 diatas PM/comment segera ; nanti arina contact lain :) Btw giveaway wolf ni start bulan 1 sampai bulan 6 (cuti bulan 6) ok pertanyaan sila comment ~ tq :)
5 Comments:
Blogger Ain amalina said...

Nakkk

December 17, 2013 at 9:03 PM  


Blogger twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

December 18, 2013 at 4:09 AM  


Blogger Miss Unknown :) said...

nak , nak ... saya 11 tahun :P

December 18, 2013 at 9:51 AM  


Blogger tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

December 18, 2013 at 11:55 AM  


Blogger Aina Nabila said...

saya pemenang GA http://kendankpop.blogspot.com/2013/12/senarai-pemenang-assalamualaikum.html . banyak kali sy bgtahu awk yg sy pemenang . tp no response . pls contact me kat sini https://www.facebook.com/aenanabilaa .. sorry for spamming .

December 19, 2013 at 2:30 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?