1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
MY BLOG THEME - Des ;
Posted Dec 31, 2013 // 6:00 AM


Assalamualaikum , hehe harini just nak sembang nescafe sbb ada saeng ni dia tanya apa tema blog sy, bagai2 dan bagai XD act x de pape pun .. hanya Suho Chen menjadi lambang bias dalam blog ni .. and EXO is terutamanya :D

Next, ni blogshop just saja letak memandangkan bosan2 xda kerja haritu, ... so kalau nak usya2 barang kpop boleh tengok kat 'KPOP SHOP' kat navi bar sebelah kiri ke kanan entahlah T_T weird ? yeah ! tu yg pelik, dah nak naik form 3 still x tau kanan kiri .. haha keliru sesikit je agagagagaga

Okay, sekrang ni quotes Don't Go menjadi pilihan hatiku .. tajuk blog,lagu dan banyak gambar tulis don't go XD memandangkan arina memang suka lagu don't go .... sweet sangat lagu ni kan ? entah kenapa cair je taik telinga ni dengar ;')

Haha, ni tajuk baru, ada sorang customer ni , lawak sangat sampai sanggup minta no.IC, alamat rumah arina bagai semata-mata nak beli beg exo .. kekekkeke ayah dia siap call 2/3  kali untuk kepastian ..
Memang lah kan bukannya boleh percaya sangat online shop kan ? tapi trully sangat lawak gilos XD yelah mana tidaknya beli beg sekolah rm78 kau .. gila , kena curi padan muka .. #joke

Btw, sampai sini sahaja ... maaf x boleh nak cakap banyak sebab nak isi borang pos laju .. bisnes woman la sangat kan ? hahaha wish my luck , xoxo d publish (ayt lisa surirumah) tq bye


DO COMMENT ? tq :D

2 Comments:
Blogger Charlotte Does said...

Hi! Can you visit our blog? We're having a Giveaway for malaysians :D I will expecting you to participate thank you xo

http://vintagexvogue.blogspot.com/2013/12/etude-house-christmas-giveaway.html

December 29, 2013 at 9:06 PM  


Blogger Arina Azman said...

Okay :)

December 29, 2013 at 9:46 PM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?