1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Segmen Are You Ready By Zack
Posted Nov 8, 2013 // 3:43 PM

KLIK BANNER COMEL NI K

Erm, saya pilih soalan no. 11 ;

First, saya suka blog Zack sebab dia simple and gandingan warna kelabu,putih memang sesuai. Background pun cantik, tak macam background blog sy xde wana putih je, entah kenapa T_T
Lagi nak cakap pasal heeader, cantik simple jugak walaupun back.putih.. Buat kat photoshop eh ? Huhu, untungla boleh download ps, arina x boleh pun xtau sebab apa //crying//  Lagi satu yg navigation eh entahlah yg atas2 gerak 'CHANYEOL MESSAGED YOU' tu XD LOL funny sangat ... 

Itu saja kut, hehe 

2 Comments:
Blogger Zack said...

Lol, thanks. btw I dont have photoshop :)

November 8, 2013 at 4:16 PM  


Blogger Arina Azman said...

So guna photoscape eh ? or ?

November 8, 2013 at 4:48 PM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?