1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
PENCARIAN SPONSOR untuk TRIPLE GA By Arina,Farah & Tiqa
Posted Nov 4, 2013 // 4:11 AM


SYARAT-SYARAT
  • Jujur and tak menipu
  • Melayan semua mesej (sama ada dari penganjur atau pemenang)
  • Tidak cerewet
  • Tak boleh cancel jadi sponsor bila giveaway dah dilansungkan
  • Rajin pos hadiah
  • Reply semua mesej dari penganjur atau pemenang
 P/S ; Penting ya semua syarat tu .

HADIAH YANG BOLEH DISPONSOR
  • Kpop stuff
  • Bag
  • Pakaian (baju , seluar and etc)
  • Stationary (pencil or other)
  • Pencil case
  • Patung
  • Bag duit
  • Keychain
  • Dan barangan yang sewaktu dengannya .
 PM SAYA DI SINI > XOXO / Komen jika ingin bertanya ~
Entri asal dari Farah, sorry ye unnie copy, 
MALAS NAK TYPE hehe ;)
14 Comments:
Blogger Mia :) said...

bilaa GA ni brlangsung eh? :]

November 5, 2013 at 7:45 PM  


Blogger Arina Azman said...

26.11.2013 InsyaAllah

November 6, 2013 at 12:37 AM  


Blogger tenku butang said...

selamat ber GA yea.. =)

kalau rajin join lea GA teman.. banyak hadiah Awesome gak tauu

November 6, 2013 at 5:35 AM  


Blogger Norvanida said...

Tamat nak cari sponsor bila?

November 8, 2013 at 7:28 AM  


Blogger arina exo said...

20.11.2013 :)

November 8, 2013 at 3:23 PM  


Blogger Zira Diana said...

Topup boleh??

November 11, 2013 at 12:00 AM  


Blogger Arina Azman said...

sorry x boleh

November 11, 2013 at 4:01 AM  


Blogger Berry Horan said...

Follow me back! Please :)

November 13, 2013 at 9:09 AM  


Blogger Aisha Fauzi said...

Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
Terima kasih sudi tolong :)

Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

November 15, 2013 at 10:41 PM  


Blogger ~emi~ said...

Salam, sy berminat nak jadi sponsor..tp tak sure lg apa. Maybe tudung or maybe benda lain. Nanti sy komfemkan balik barang yg sy nak sponsor tu. Btw sy try message kat ur fb, tp x blh send mesej pun. so sy komen kat sini je. Reply kat my blog ye, takut sy tak perasan klu reply sini :)

November 17, 2013 at 7:04 AM  


Anonymous Amir Rusyaidi said...

Assalamualaikum.Saya berminat nak jadi sponsor alat tulis and pencil case.Sorry tulis kat sini sbb message xleh sent :)

November 17, 2013 at 11:40 AM  


Blogger ~emi~ said...

yang, sy dah pm fb. Yg nama Beary Blossom :)

November 18, 2013 at 4:56 AM  


Blogger Atif Farhah said...

Saya nk jdi sponsor

leh bg email x .. senang nak bg details

November 20, 2013 at 6:52 PM  


Blogger Atif Farhah said...

saya nk jdi sponsor ..
leh bg email x snang nk bg details2 ..
fb sy kena block from sending message and add

November 20, 2013 at 6:55 PM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?