1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Lost hope, tired for everyhing
Posted Nov 18, 2013 // 5:40 PM


Sungjong imminating Sehunnie

Asalamualaikum, annyeong... /sigh/ huh did i already said that i is to lazy about the school holiday ? LOL serius ni malas nak buat apa2.. penat, letih .. hilang harapan , bukan ada apa2 pun yg menghilangkan harapan saya, cuma ntah la.. ngan kedai lagi, blog lagi, nak gi post office lagi .. huh

Bukan mengeluh cuma nak luahkan perasaan x larat ni... arghhh stressnya, !! Btw yang giveaway tu InsyaAllah akan berjalan seperti biasa :) Pada 26.11.2013 akan dipost tentang contenst tu. Kalau boleh nak je cancel buat giveaway tu sebab dah ramai yg berpusu-pusu buat giveaway T_T bosan dah dengan ga, .............. huhu, help me jagiya !

Anything i just wanna show my contenst blog , yaa memang sy punya blog yg kedua .. so jgn kata apa2 yg kurang menyenangkan telinga ini untuk mendengar segala tomahan LOL gila ayat, haha ..
oK thats all, tq reading, bye annyeong assalamualaikum :)
2nd Blog here {CLICK THE HOVER} http://arinazmancontenstbloggie.blogspot.com/
0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?