1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
KEPADA ANON YANG BAIK HATI ;
Posted Nov 4, 2013 // 10:33 PM


Assalamualaikum, mohon baca ye. Kepada anon yang cakap tu, saya bukan X LAYAN org yg mintak nak jadi partner untuk ga saya tu cuma saya baru balik dari rumah kawan saya.. ni pun baru bukak laptop. And lagi satu, sy bukannya memandang darjat atau apa2 cuma sy x nak jadi macam sebelum ni dapat partner yg langsung x nak tolong. Saya tak nak cakap banyak sebab saya memang sangat sibuk dengan exam, pbs bagai silalah faham yaaaa.

Lagi satu, tak semua benda sy boleh sponsor. Siapalah sy umur baru berapa lesen pun xdak ni lagi2 nak keluar gi pejabat pos nun jauh di sana. And if sy x balas chat ke apa maybe sy x perasan so sorry la pasal tu, sebab kalau chat di page shop ada 2 org admin so faham2 lah kan.

So sy minta maaf kalau ada buat salah silap dan x perlu nak tegur saya secara misteri, if nak tegur tegur depan2 takpe sy x kan blacklist awk daripada mana2 source and sy akan cuba perbaiki kelalaian saya sebelum ni... mianhae
0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?