1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
CHANNIE HB !
Posted Nov 27, 2013 // 7:20 AM


HOKA-HOKA :)

Assalamualaikum and annyeong ! For first nak minta maaf sebab TAK BOLEH BUAT GIVEAWAY .. sorry :( sebab tak berapa nak sihat laah ..So sorry lagipun dah terlalu BANYAK GIVEAWAY ni kan ? Bersepah so sy x berminat nak buat giveaway dah ... so hope difahami 

Then nak ucap HAPPY BEFDAY to CHANNIE a.k.a happy virus of exo ... Hehe, malas nak tulis, just nak bagi gambar2 aeygo dia ... hope gelak kekekeeke 






 

I REALLY LIKE THIS PICTURE XD *look at Kris

K thats all, kalau boleh nak letak banyak lagi sebab semuanya lawak .. haha mcam gelak sorang2 pun ada .. kekekekeke 
Btw if suka klik je pic tu ambik link tamat ..
Bye annyeong !! Btw I'M HIASTUS UNTILL NEXT YEAR TQ

DO COMMENT ? TQ




1 Comments:
Blogger Balqis Sarah said...

Chanyeol: "Oh God! Please don't kill me! I'm TOO pretty to die!"
Me: "Don't kill him! He's TOO pretty! lewl" xD

btw, next year unnie PMR, kan?

November 27, 2013 at 4:53 PM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?