1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
!! PERHATIAN kpd peserta GA arina
Posted Oct 12, 2013 // 7:11 PM

Haaa, channie marah kris ... ayoyoyot

Assalamualaikum, btw ini entri pendek sebab nak bagi announcement tentang Ga arina 'Kawaii Giveaway' Act tak sangat announcement nya, cuma nak bagi tahu tentang SYARAT-SYARAT yang TAK DIPATUHI oleh semua peserta. Eh tak sesetengah peserta yang x ikut syarat, akan diBLACKLIST ! Bukan tak berperi kemanusiaan, cuma steng2 hadiah is from my money, tak boleh lah macam tu. Nak dapat barang x halal ke?

Btw kepada sesiapa yg tak mematuhi syarat dengan betul akan diblacklist. So mesti korang p.k korang dah ikut syarat sepenuhnya kan? Act tak semua. Korang tak ikut syarat paling pertama. Syarat nya is 'NYATAKAN 2 HADIAH IMPIAN KORANG' memang ada yang buat, dan ada yg tak buat.

So kpd sesiapa yg tak nak DIBLACKLIST , silalah ikut syarat yea. Itu saja, bye Assalamualaikum.

Btw, tolong like ni > dan gambar ni > SINI < tq
1 Comments:
Blogger eiazyoseobie said...

sorry..terlupa nak letak.. nah
http://seobiemarshmallow-160501.blogspot.com/2013/09/kawaii-giveaway-by-arina-azman.html :)

October 13, 2013 at 6:25 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?