1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Huuuu, New Skin :)
Posted Oct 6, 2013 // 6:46 AM

Tadaaa, but ada kecacatan T_T

Assalamualaikum, huhu sedih nya blog daa bersalin kulit. But skin baru ni x perfect sangat T_T boleh tengok yg arina petakkan tu, yang paling sedih part navigation tu. Dia x mau jadi pendek X( nak besar mcm tu jugak.. huhu sad life

Btw any komen ? Haha, lol blockquote terlalu simple kan? Sokay nanti nak tambah lagi and part giveaway tu x berapa nak ok. InsyaAllah kalau ada masa, sambung buat. Lappy ni dah seharian on. Kesian dia panas je. Lama jugak la nak buat sebab nak kena buat homework apa semua sekali dan bla3.

Ok itu saja, any comment? Ha lagi satu kotak komen tak de >,< tak boleh bubuh .. hurghh //hantuk kepala// bye 

3 Comments:
Blogger mazni said...

lawa! header dia kreatif :)

October 6, 2013 at 9:26 AM  


Blogger Choi•Minhoヅ™ said...

Nice !

October 7, 2013 at 12:30 AM  


Blogger Aimi Wardina ♥ said...

cantik!

December 19, 2013 at 7:30 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?