1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Design Phone Case Sendiri ? Jom :)
Posted Oct 8, 2013 // 12:28 AM

CAN VISIT IT ON HERE
Assalamualaikum, hihi akhirnya dah habis baca novel yang arina cari sampai 8 benua XD ceh ayat, k abaikan. Kita masuk topik yang betul ek! act, arina memang minat dalam bidang2 buisness ni. Hehe but kalau terover sila la tegur yea? Mana tau la kan kot2 arina terkasar bahasa, ikut campur or dll.

Btw, arina just being a dropship dengan kedai2 yang terpilih. Taklah macam kedai arina 100% Btw, kepada sesiapa yang nak beli/tempah case phone nama/gambar sendiri boleh ke link ni yea ~ HERE 

Anything, boleh ask me on ask fm,twitter, email or facebook. But better fb la sebab arina kuat online FB hehe, btw kat bawah ada design2 case . Jemput tengok k


Design case 





Sekian :0 Bye Assalamualaikum





0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?