1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
2nd Giveaway By Nuranis Amar
Posted Oct 28, 2013 // 1:04 AM


KLIK BANNER AWESOME NI !



tamat : 14 november 2013



Haaa, GA Bear2 comel2 pulak tu, ni yang buat Arina tak keruan ni sebab Arina memang suka gila + minat dengan RILAKKUMA. Tapikan Arina tak tau nak buat entri kreatif macam mana, so arina edit lah gambar2 orang yang pegang Rilla < nama manja XD hehe, hope u like it :D


LOL Just an illustration effect. Hurm, Act nak buat doodle rilla, tapi lappy lagi satu rosak. So just use a pc :) Hopefully menang rilla 

0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?