1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Special Giveaway untuk Hari Malaysia
Posted Sep 15, 2013 // 8:48 PM


Besar kan ? LOL buat sendiri so jangan curik !

Nak join?? Klik Banner 
HADIAH:
10 Entri pertama akan dapat RM50.00 dari Santaikata.com

Bagi blogger yang ada fanpage, share artikel itu di fanpage korang dan 3 artikel yang mempunyai LIKE terbanyak akan dapat RM50.00 

TAMAT: 16 SEPTEMBER 2013 JAM 11.59 MALAM

Harapan arina pada negara sendiri adalah nak Malaysia lebih maju daripada negara yang memang tengah maju sekarang ni macam Jepun,Us, China dan banyak lagi. Even susah nak capai wawasan 2020 tapi kalau tak usaha sama jugak. So sebagai rakyat Malaysia, kita mesti bekerjasama demi untuk mencapai kemajuan bagai.

Arina jugak harap supaya Malaysia terkenal dengan negara paling banyak orang Islam dan berharap supaya buat undang-undang ataupun ketatkan undang2 macam negara lain, sampah tak boleh buang merata-rata , guna kereta dalam tempoh 10 tahun saja, dan lain2. Baru mencapai negara maju yela, orang lain means pelancong asing mesti respect punya lah negara kita kalau guna sistem macam tu. 

Hari Malaysia memang bermakna untuk kita kan ? Baru orang ramai tahu apa  itu Malaysia dan begitu susah pengorbanan PM kita dan semua. Last sekali arina harap supaya orang Malaysia supaya fikir bijak, jangan ulangi sejarah lama.. Tak kan nak orang British jajah kita lagi ? So pikir panjang2 jangan buat keputusan terburu-buru .. paham2 jelah apa yg arina maksudkan tu ,,

Setakat ni sahaja.. tak tau nak tulis apa .. :) Selamat Hari Malaysia :3

0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?