1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
KHAS UNTUK PEMENANG !!
Posted Sep 6, 2013 // 4:25 AM
KLIK PADA IMG DIATAS UNTUK LIHAT SENARAI PEMENANG GA JEPP

Assalamualaikum,annyeong ! Kepada pemenang ALBUM dan CEKAK and HP_ STRAP boleh lihat korang punya hadiah kat sini.. puas membalut tinggal tunggu korang tuntut sahaja and alamat tupaling penting .. Punya khusyuk sampai tergunting tangan ..sakit woooo ~jom terjah gambar bawah:)

KALAU RAJIN KOMEN LAA

 







Selepas dibalut






Cekak dengan phonestrap (tak nampak rupa)

Molla ? Act tu belum siap dibalut dengan pembalut..baru balut ngan poppaper, bagi ringan sikit bila timbang..jimat kos. And congrats kepada pemenang ..and lagi satu sila tuntut sebelum 15.09.2013 selepas tu kalau tak tuntut benda tu dapat kat arina jadi koleksi laaa , wekekeke nasib haaa 

And lagi satu , InsyaAllah bulan depan Jepp akan lancarkan giveaway yang ke-empat, mohon join ..And maybe hadiah makin lumayan sebab bajet makin bertambah..

Anything boleh contact jepp kat facebook sebab laptop dah okay..seriuspenyebab fb tak boleh bukak is 163 virus berada dalam lappy T_T ottokae ? yeavmy fault ..he3 

So itu saja,so goodbye ngantuk ~
Assalamualaikum 




1 Comments:
Blogger Arrien ::@man!:: said...

wahh.. tak sabar nak tunggu hadiah sampai :D

September 2, 2013 at 12:54 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?