1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Jadi bloggers bawah umur ?
Posted Sep 20, 2013 // 12:17 AM


Assalamualaikum, harini nak tulis mengenai 'Bloggers bawah umur' Mesti ramai yang dah tahu tentang banyak bloggers since sekolah rendah. Tak mustahil kalau waktu sekarang ni kan? Yelah dunia IT, semua benda dah canggih. So tak hairan lah kan kalau budak umur darjah 4 lebih expert berbanding kakak2 bloggers yang lain.

Entri kali ni bukan nak bandingkan tentang bloggers baru dan lama, cuma nak imbas kembali kisah Arina dulu-dulu masa jadi bloggers time sekolah rendah. Memang time sekolah dulu ada dapat Sijil Penghargaan daripada sekolah time tu darjah 5 dapat sijil johan pertandingan blog XD Blog arina dulu2 semua warna pink ! Eeee, tapi rugi la lupa nak simpan gambar2 printscreen blog arina dulu.

Tapi memang la nak cakap jadi bloggers memang untung, lagi2 bloggers terkenal  macam akak FD hari2 naik CPUV untung. Arina pun ikut jejak langkah akak2 bloggers buat Giveaway ect. Arina setakat ni banyak jugak la menang giveaway tak perlu pergi kedai nak beli baju or topup, join ga kalau ada luck insyaAllah menang la tuu :)

Tak salah nak jadi bloggers bawah umur kan? Banyak kelebihan contoh macam kerja2 edit2 komputer or gambar dah pro. macam-macam lah .. hehe 
Kalau orang kata bloggers ni buang masa , cuba bandingkan masa dengan keuntungan yang kita dapat ? Masa pandai2 lah guna, untung ? Hari-hari InsyaAllah ..

Buat masa ni, itu je yang arina dapat kata .. :) Kalau rajin jemput lah ke blog group Arina (Kerja Khusus ICT sekolah) hehe kat sini > http://kamioottf.blogspot.com/ boleh lah usya2 resepi kat situ. Dah dapat tajuk resepi apa boleh buat .. Okay bye assalamualaikum, annyeong !

xoxo, Aerin

5 Comments:
Blogger Ummi Farhana said...

Goodluck for you Arinaa :) hihi

September 20, 2013 at 2:37 AM  


Blogger Ummi Farhana said...

Goodluck for you Arinaa :) hihi

September 20, 2013 at 2:37 AM  


Blogger Zitta said...

I'm agree!
I am 13 now, and I run my own blog since 10 ^^ I also love K-Pop
Your blog is very good
Don't forget to visit my blog too : http://thehappygoluckyblog.blogspot.com/

September 20, 2013 at 3:11 AM  


Blogger EQA WAN said...

jom join my GA :)

September 20, 2013 at 9:12 AM  


Blogger Ain Nia said...

assalamualaikunjuz nak tnya .. mcm mana nak buat deco2 semua ni ek ?

September 30, 2013 at 2:52 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?