1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Beg EXO sampai .. yeayyy
Posted Sep 19, 2013 // 10:55 PM

Kyaaaaaaaaaaa 

Annyeong , assalamualaikum .. yeay happy gila harini sebab stuff arina sampai .. yes! Nasib omma balik sekolah awal, time tu jugaklah posman sampai .. kalau tak urghhh, lambat la jwb nya :3 

Act beli beg ni guna duit raya RM 45 murah right ? Kedai lain sampai RM 70 betul ~ Nasib arina rajin + buang masa stalk online shop hari2. Jenuh kena tahan telinga parents cakap membazir la, buruk lah .. tapi tekad sangat nak benda tu .. Then bila beg sampai, kena kutuk lagi .. haduhhhh, penat2 tahan telinga 
Boleh gila kan? Kalau exo stan lah 

Act, nak kaler merah sebab arina suka warna merah.. cuma dia macam terang sangat .. lawa dah, omma pun suruh ambik yang tu, tapi nalla warna dia.. nak bawak gi skolah nanti semua usya pelik -..- So Arina pilih warna hitam, simple dan menarik .. 

Tadaaaaa

Dapat free gift lagi .. lawa pulak tu but beg dia besar gila , tapi okay la dan cepat sampai dalam 4/5 minggu 

K thats all annyeong baii 





5 Comments:
Blogger Misz EXOtics said...

Wow ! Cantik nye .. Nk jugak !

September 19, 2013 at 11:04 PM  


Blogger Arina Azman said...

Beli jangan tak beli chingu :)

September 19, 2013 at 11:07 PM  


Blogger Farah Wahidah said...

Unnie beli kat mana ?

September 20, 2013 at 7:32 PM  


Blogger Naruha Atsuko said...

kat web mana beli beg tu?

September 29, 2013 at 12:43 AM  


Blogger Arina Azman said...

can buy it at my shop https://www.facebook.com/AH.KpopShop

September 29, 2013 at 4:55 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?