1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Tolong3 (Jerit)
Posted Aug 25, 2013 // 5:22 AM

Assalamualaikum, agak2 korang boleh tolong pilihkan bag untuk arina tak ? Means bagi tahu yang mana lebih lawa + better ~ Arina confuse tahap 99 dah ni, nanti korang komen la kat sini bagi tahu.. kalau arina tanya my parents diorang kata 22 x lawa .. yela diorang mana suka kpop2 ni T_T agak malang bagi keluarga yang ada 5 haters lawan 1 kpopers ni .. huuuuuuuuuu
Yang mana better ? gambar atas ke bawah ???? help meeeee // gigit kaki adik sendiri // 




11 Comments:
Blogger Ha Niel said...

klau saya suka beg XOXO tu..bgi saya yg tu cantik ! klau simbol exo tu nampak lawa gak but ia simple !

August 25, 2013 at 5:30 AM  


Blogger Nina Shukri said...

kalau nina...better yg bawah sbp simple and kemas

August 25, 2013 at 5:31 AM  


Blogger Ha Niel said...

ouh..but dua2 lawa laa ! susah nk pilih T_T

August 25, 2013 at 5:37 AM  


Blogger мяƨ ℓʋнαи said...

Bagi Nana mcm bawah sebab kemas .. Huhu *TIRU AYAT ORG DKAT ATAS* Dah komen dah ni .. Nak satu beg ni boleh ?? Hehe ..

August 25, 2013 at 5:39 AM  


Blogger alia punyeblog said...

yang bawah lebih lawa dan lebih kemas :)

August 25, 2013 at 5:40 AM  


Blogger sya isya said...

Klu Sya, Sya suke yg bawah sbb die simple n cntik n comel

August 25, 2013 at 5:51 AM  


Blogger Arina Azman said...

wah banyak komen.. tq tapi ntahlah arina mcm nak yg atas, tapi nak jugak yg bawah T_T nak beli 2 payah dah la mahai >< terpaksa beli yg luar negara punya. [KAT MALAYSIA MAHAI]

August 25, 2013 at 6:02 AM  


Blogger Nadya Syamimi Mat said...

Yang bawah :)

August 25, 2013 at 8:06 AM  


Blogger Hara Dream said...

sye rasa yang bawah tu sebab nak simple but kemas..

August 25, 2013 at 6:39 PM  


Blogger The Story Of Girl said...

bawah tu simple and lawa sangat :)

August 25, 2013 at 10:12 PM  


Blogger Zack said...

The 2nd one. Cause it's look simple, neat and cool! [: buy for me ah? hehe

August 29, 2013 at 10:58 PM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?