1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
THANKS ARIZ LUFIAS :')
Posted Aug 14, 2013 // 9:38 PM


Assalamualaikum, this is HAPPY ENTRI from me .. haha, selalulanya arina buat entri biasa je, tapi disebabkan ada something yang jadi diantara Arina dengan Abang Forteen kita (Ariz Lufias) arina jadi macam boleh pengsan je.. OMG ! 

Korang kenal Ariz Lufias ? alaa, yang group forteen dan muka ala-ala kpop tu .. my goshh ! hensem gila .. 


HOT giler.. arina pun semalam giveup sebab Ariz just mention dengan #FFamily je, means dengan forteenangers yang mmg dia kenal .. Yela Ariz duk Shah Alam, arina orang perak.. memang susah nak jadi fan jarak jauh ni .. wuhuuu , tapi 




Abang Ariz mention Arina kat twitter. .. my gosh ! Nak nanges sangat2 .. Takpa abang handsome, nanti arina postkan hadiah k ? Bye.. Assalamualaikum :)






3 Comments:
Blogger Artiqa Horvejkul said...

untung la die >_<

August 14, 2013 at 10:25 PM  


Blogger irda izaren said...

jeles nye !!! :DD

August 14, 2013 at 11:36 PM  


Blogger Ieyra Ghani said...

dlm forteen dia bias saya jua ^o^
pernah dgr ariz cover lagu arigatou? wuuuuu daebakk! mcm org jepun dowh!

August 15, 2013 at 1:30 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?