1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
PEMENANG GA 4 KPOPERS
Posted Aug 30, 2013 // 7:05 PM

// CHEN SO AEYGO //

Assalamualaikum, rasanya  korang semua tak sabar kan nak tahu 'PEMENANG GIVEAWAY FOR KPOPERS' right ? Yaa mesti Jepp (nickname baru) pun macam tu jugak kalau join mana2 GA. Tapi Jepp tak banyak luck, selalu kalah .. hehe tapi kalau menang pergh berderet XD Hope so.

Anyway PEMENANG AKAN DIKELUARKAN ESOK ! So ALERT dan kalau x menang , cuba lagi lain kali maybe GA akan datang dari jepp insyaaAllah .
Kepada yang tak join lagi tu, silalah join k ! Malam ni kul 12.00am dah TUTUP

So gud lucks guys ^_^ Pungut lah hadiah untuk jadi TOP REFFERAL (hadiah misteri) but bukan barang KPOP :>

3 Comments:
Blogger Fara HunHan said...

Tak sabar nak tunggu esok.. Hope menang :D

August 30, 2013 at 8:37 PM  


Blogger мяƨ ℓʋнαи said...

Hurm , Tak sabar nye .. Harap dapat mng & Harap kalau mng dapat 'Kpop EXO Ring' .. Nak sngat ... Ya Allah , Bagilah ku mng didalam GA ni .. (Amin)
Tolong doakann .. ;)

August 30, 2013 at 10:01 PM  


Blogger Hara Dream said...

Kalau saya menang ALHAMDULILLAH,kalau sebaliknya cuba next time..

August 30, 2013 at 10:28 PM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?