1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
My Korean Fashion Shop DIBUKA !
Posted Aug 29, 2013 // 5:52 AM


// Clap ur hand for me//

Assalamualaikum, annyeonghasaeyo. Alhamdulillah setelah berfikir panjang daripada buka kedai barangan kpop, better bukak kedai fashion house. Cuz k-shop dah banyak and susah nak dapat stock right ? So JEP (my new nickname) buat about fashion. No2, korean fashion. As long as well,  JEP akan buat yang terbaik :)

Btw, bukak fashion shop ni idea sebulan yang lalu. Tapi sebab entahlah, alamak sapa pulak tekan loceng rumah malam2 ni, k tolong parents keluar.. K abaikan, serius takut .

Oh god dah call ayah tadi, lepastu ayah rush balik .. tapi sebelum parents balik, JEP try usya2 kat pintu, k orang pakai baju melayu putih .. laa rupanya ustaz rumah sebelah .. >< Haduh, tak pasai2 malu sendiri. Sapa tak takut Jep baru form2 adk2 kecik lagi .. aeygo suara usatz tu dah la besaq (krik3)

K abaikan haha, anyway jemput lah ke blogshop tu, tapi masih baru so tak banyak lagi :)
http://arinakoreanfashion-shop.blogspot.com
1 Comments:
Blogger Zack said...

Ohh, so hey JEP [: Me is Zack. Okay LOL imma bored now

August 29, 2013 at 10:56 PM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?