1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
MV EXO BERHANTU !_!
Posted Aug 4, 2013 // 6:21 PM


Assalamualaikum .. annyeonghasaeyo chingu sedunia. Ni Arina nak cerita sikit pasal MV EXO GROWL. Ada hantu katanya, betulke ? Jom baca selanjutnya, tapi sebelum tu tengok gambar atas ni, handsome kan? manalah hantu tak minat.. kekeeke *kidding



Nampak tak ? Gambar  ada 3 orang hantu, Tapi tulak, MV ni release bulan puasa, means tak de hantu . Tapi yeke ? Tak, hantu ada syaitan je yang takda bulan Ramadan ni.

So, cerita betulnya macam ni..
SM Entertaiment nak buat MV kat satu tempat yg mmg okay bagi diorang, sebab kena dengan gaya penyampaian MV tu. So, diorang pilih old school kat Shindongshin Industrial High School (Seoul,Korea). Sekolah tu memang popular dengan kes buli yang menyeramkan.

SM staff dah bagi tahu awal2, yang school tu memang berhantu sebab dah ditinggalkan 7tahun yang lalu tanpa penghuni. Lagipun sekolah tu jauh dari kawasan bandar, orang yang dekat2 situ pun takut nak lalu kawasan tu sebab ada 3 students (mangsa buli) berkeliaran bersama .

EXO MV shoot pada pukul 8pm dan habis pukul 3am. Sebelum mula shooting, members exo dah rasa creepy awal-awal . (Sehun,Xiumin,Luhan and Chanyeol)

Kes Sehun, dia dengar suara mak dia panggil. Xiumin pulak rasa mengantuk gila2 sampai terpaksa makan vitamin dan kopi. Luhan nampak someone dalam warehouse tu bercakap dengan staff (Padahal tak de pun). Chanyeol pulak nampak Baekhyun lari keluar sedangkan Baekhyun dengan D.O

Sorry laah, kalau x berapa paham apa yang arina translate, baca gambar ni.. cuma dalam bahasa inggeris. Arina just translate kan aje :)


So macam mana? Korang percaya ? Arina percaya.. :) 
Reda k 


Origanal Copy From Me
Arina Azman



5 Comments:
Blogger Choi•Minhoヅ™ said...

Err, creepy..

August 4, 2013 at 6:41 PM  


Blogger S U H O ღ said...

Seghamm .___.

/sorok dalam selimut/

August 4, 2013 at 9:37 PM  


Blogger Tyra Kyuhyun said...

maybe dorang shoot mv ni sebelum bulan puasa kut. lepastu releasekan mv ni time puasa. sbb tu ade hantu T.T seraaaaam

August 5, 2013 at 2:15 AM  


Blogger Ashya' said...

Wah! Cerita hangat.Kalau boleh,saya pun nak jadi hantu itulah.Hantu dah jumpa dengan exo.Kita bila lagi??

August 5, 2013 at 4:24 PM  


Blogger Arina Azman said...

wuhuhuhu

August 5, 2013 at 5:25 PM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?