1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
GERAM + MALU = TAKTAHU
Posted Aug 21, 2013 // 12:44 AM


Assalamualaikum.. entri ni entri geram gilak bapak .. ada dua sebab T_T sebab yang pertama is haritu ada 'Liga Remaja Kreatif' (pertandingan gitu) .. so kami buat lah video yang terlebih kreatif .. but private .. tak semua yg tau pasal video tu hanya ckg dan org terdekat a.k.a satu kelas 

Tapi disebabkan ada sorang yang bernama firdaus atau lebih popular dikenali sebagai UDANG, dah bocorkan rahsia ni terutama dekat f6 .. rasa macam mana ? senior tengok video junior ~ mesti diorang gelak macam nak mati kan ? Yela video diorang meletop than video kami >,<

Yang kedua is sebab sorang yang bernama bedah or dikenali kat sekolah as KAK B , dah letak video ni kat blog dia .. hurgghh, memangla ckg ict suruh buat projek blog, but tak payah buh video ni segala .. nak malukan aku ke apa ni ? Kak b macam _ _ _ _ ja .. k benci sungguh ..

Btw, act dekat budak lelaki kami x pernah tunjuk pun video ni ... wuhu tapi macam mana nk tau diorang dapat detect, sabar jelah .. 


// Gambar iklan dia //

K sekarang ni pulak nak cerita pasal group 'ANTI BEDAH' act arina & the gang yang buat group ni just for fun, tapi disebabkan peragai dia ceng gini kami buat banner kat dia.. padan ! Herrr geram, nasib kat blog je aku bagi blur gambar tu, kalau kat meja sekolah ada yang full (haaaaa gitu) booo kak b ! booo


// manusia yang digelar kak b, bedah, debah, cekelebit masin, gorila hitam //

TAMAT --"

0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?