1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
FREE HEADER !! #RAIBOW #RANDOM
Posted Aug 16, 2013 // 8:25 PM

Assalamualaikum chingu ! Harini act Arina tak tau nak buat apa.. So arina buat freebies header tema 'RAINBOW' untuk sesapa yang nak . Kalau nak curi ? Erm tak payahlah, arina dah letak copyright dah, so ada bukti header ni semua arina punya k -_- 

Btw, kepada sesiapa yang nak guna header ni komen la dulu .. jangan main ambik je. Dan RE-FREEBIES tidak dibenarkan k . Kepada sesiapa yang saja2 bosan, komen la sikit .. buruk ke cantik ke .. hehe .. k annyeong chingu ! // lambai tangan // :*

http://i.imgur.com/CQAtGzH.png
http://i.imgur.com/mKFAPlZ.png
http://i.imgur.com/8NxrUOu.png
http://i.imgur.com/Z1xaFCm.png

KPOP

http://i.imgur.com/wtQjPFX.png
http://i.imgur.com/IUmZm2U.png
http://i.imgur.com/vtQvN9t.png
http://i.imgur.com/eZ2XD7c.png



6 Comments:
Blogger Balqis Sarah said...

makin improve freebies header awak... comel belaka~ Don't give up, saengi tau yg Arina boleh improve banyak~ Hwaiting! ^^

August 16, 2013 at 9:12 PM  


Blogger Ieyra Ghani said...

comel ^^ dudel tu buat sendiri ek?

August 16, 2013 at 9:21 PM  


Blogger Adriana Mohd Samsul said...

comel !!! suka la XD

August 16, 2013 at 11:42 PM  


Blogger Amer Amirah said...

sy ambik ek , tq!

August 28, 2013 at 2:09 AM  


Blogger Ina Amani said...

Assalamualaikum. Nak tanya boleh? yang font rainbow tu kan, apa nama font tu?

January 2, 2014 at 1:14 AM  


Anonymous Anonymous said...

saya amk 1

January 2, 2014 at 3:45 PM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?