1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Exo exo exo ...
Posted Sep 6, 2013 // 11:03 PM

{GA}

EXO, is the special boyband group since 2011 but masa tu tak popular lagi. Tapi Jepp masih suka sebab diorang ada watak tersendiri such as peranan dalam dorm. Duduk 12 orang dalam satu dorm + manager 2/3 kot rasanya bayangkan ? Haha, so troll .. orait jom mulakan cerita menarik yang Jepp buat (maaf kalau x menarik)

Suho is my bias, since tahun lepas. Entah kenapa sebab dia penyayang dan caring + donkey leader. Dia baik and kaya $_$ Suho jadi mama dalam members exo sebab dia caring bak kata Luhan. Kris pulak sebab dia tinggi sebab tu jadi papa XD

 

SUHO DONKEY + PROBLEM = SICK LEADER BUT AWESOME !

Cuma yang paling sedih sebab suho is paling penakut dalam semua members EXO, Tao suka tipu 'DA MA' aka MAK DIA (suho) dia selalu kata yg cerita tu best gila last2 tu cerita hantu -_- melompat si suho tu... tao pun dua kali lima penakut kalau nak mandi mesti kena teman.

Tengok tak happy camp ? Dia menangis sebab dapat harungi cabaran dan perasaan takut dia.. Aih, lembutnya hati :)

Next nak cerita pasal Kris aka papa

Apa benda lah yang dia buat tu -_- 

As u know kris is EXO-M Leader, so sesuai jadi papa .. Kpopers selalu bagi dia nama 'BLUR OPPA' sebab dia blurr sikit. Tapi dia gelarkan diri dia 'PATIENT MAN' maybe sebab dia sabar apa yang orang kata kat dia. Cerita pasal kata, Kris fact is "HE THINK AND FEEL CAN DRAW WELL, BUT HE CAN'T" Haha but susah nak jumpak lukisan dia dekat google :) 


Ala comel nya blurr -__-

Sekarang Jepp nak cerita pasal Chen. Entah rasa simpati pulak nak cakap hal dia :') Dia selalu disisihkan dalam EXO. Dekat happy camp, suho ngan luhan langsung tak pilih dia and dia cabut nametag exo dia and pergi belakang.. tak sempat pergi jalan backstage, MC tarik Chen kedepan, memang mata dia tengah nangis .. merah je .. 

Kenapa orang tak suka dia ? Fanmeet haritu pun sorang pun tak bagi hadiah kat dia.. Gwenchana ? Tell me exostan .. Nak kata tak handsome, wow dia handsome kut . Nak kata perangai tak elok, baik kot sangat baik, vocalist lagi .. tapi tak tahulah .. stay calm chen, i still love u

He's crying a lot and mama stay to help Chen

Kalau korang perasan orang yang rapat ngan chen dekat stage is Suho. Kat mana2 stage Chen akan duduk sebelah suho sebab2 tertentu. Kenapa buat dekat chen macam ni ? Nasib suho selalu duduk dengan dia <3 SuCHEN <3


Disebalik senyuman chen, masih nampak ada kesedihan :/ (ayat poyo jap)




rasa dah terlebih cerita pasal Chen, tulah Jepp tak tau nak buat apa tapi jep nak sangat menang exo stuff. Yelakan keluarga arina ada 6orang , 5orang hater dan Jep sorang je kpopers malang >,< Nak keluar beli barang kpop ? Jangan harap lah tak banyak dapat sokongan from family :/

Then nak cerita pasal D.O Someone yang tak boleh terima kenyataan .. Act d.o memang comel gila mata bulat sangat2 tapi dia macam kurang masuk or x berapa nak happy sangat 2/3 minggu ni. Kalau tengok happy camp and weekly idol D.o senyap and tak banyak cakap ~ entah kenapa .. btw jepp tak nak bagi gambar2 troll d.o lah .. hehe sebab dah banyak pic .. mianhae 

Lastly is EXO RANDOM FUNNY TUMBLR by jepp XD haha, gelak2 lah sikit je sekali pun jadi 'HA'

My desktop photo XD








 
Guess who ? Exo problem


K thats all :)
Arina (Jepp) harap menang exo stuff .. Hopefully from SuChenChanLuWuXiuSooKaiHunHanTaoLay fan :) Bye Annyeong ! wish kan untuk jepp :)


// Buat gaya Chen //








4 Comments:
Blogger Zack said...

LOL. Poor Kyungsoo X3 btw would u like to sponsor freebies at ma blog GA? [:

August 30, 2013 at 12:21 AM  


Blogger Nur Danny said...

Jepp... nak tanya sikit... time bila MC tarik Chen kedepan dalam happy camp tu? tak perasan pun
btw Jepp tahu tak gambar gif Suchen tu dekat radio mana?

August 30, 2013 at 5:45 AM  


Blogger Arina Azman said...

Ada, time yang duduk atas kerusi tu, chen tak dipilih dari member pastu dia bukak nametag and jalan ke belakang, then MC tarik dia (zoom2 nampak mata dia berair).. takde, gambar tu pun kebetulan jumpa, entah la T_T

August 30, 2013 at 5:55 AM  


Blogger Muji Anto said...
April 8, 2015 at 11:30 PM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?