1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
EXO dan HANTU ? KRIK3
Posted Aug 4, 2013 // 12:46 AM


Assalamualaikum, lama x on lappy kesayangan.. fuhh, sehari arina shoping kpop stuff ! hehehe, pokai terus T_T Arghh, tu tak penting, yg penting sekarang video EXO ada hantu ! Takut tak ? ke tak , sebab tak logik ? errr, nak gelak pun ada , tapi mungkin kah ? *buat muka serius*

Arina balik rumah, bukak lappy then tgok dekat FB, video exo ada hantu ! Ceit, act mula2 macam ya, sbb body misteri tu besar tapi kat belakang. Selalunya.. image di belakang mesti kecik right ? tapi ni tak, tegap sasa bagai.. lecur tuuu ..


Guess what ? Memang orang pun not HANTU k

Tapi besarkan ? maybe entahlah.. Agak2 dia tengah buat apa ? Arina rasa tengah rakam or lap tingkap. K, lap tingkap ? Funny lohh XD . Itu je entri harini.. malas wooo

YANG PENTING, TU BUKAN HANTU K.
NI ORG NYA 

K, gambar ni tipu je .. keh3 saja buat anggapan 

NI HANTU COMEL 



Assalamualaikum, babai ^^


0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?