1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Cerita Hari Raya Contest By Dressuana
Posted Aug 17, 2013 // 6:25 AM


KLIK PADA BANNER YANG AWESOME NI :)

Assalamualaikum, raya tahun ni ? Best gila dari tahun lepas .. sumpah arina xtau nak cakap dan imagine keBESTan dia macam mana, but best. Raya tahun ni balik kampung sebelah ayah. Okay memang rasa gila time raya. Sebab kampung ayah arina memang x macam kampung sekarang. Kampung ayah arina depan2 sawah padi, keliling dia jiran2 normal la tu, but time nak kutip duit raya yang rasa macam tak kena.. hehe

Time raya pertama, like father like son, mother and family .. tema warna hitam .. So semua pakat jadi black metal haha, kidding --" K abaikan. Waktu nak salam ayah and mama arina rasa sebak gila, tak dapat nak bayangkan.. tapi terpaksa tahan tak kan lah nak tunjuk pulak. Rasa macam dah berjuta dosa arina buat dekat parents :'( Mianhae ..

Raya kedua di kampung sebelah mak, k pening kepala .. ramai gila terlebih gila dengan baby2 menangis time nak ambik gambar bagai . heh pedih telinga .. haha muka arina kelat time tu .. mood tak berapa nk betul .. Ingat lagi tahun lepas arina and kakak ambik gambar kat bendang .. fuh mencabar siap ambik gambar atas pelepah kelapa lagi XD (bajet) haha

Gambar raya ? Ada tapi malu lah nak upload banyak2 .. but arina akan upload dari masa ke semasa InsyaAllah kalau ada masa, cuz sekolah .. pbs victim .. pbs bad :(


1 Comments:
Blogger dressuana said...

thanks, dear join contest :) :)

August 26, 2013 at 9:53 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?