1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
ATTENTION MALWARE DETECTED !
Posted Aug 24, 2013 // 12:12 AM



Ahh, it's too bad to care someone sake ! huh, too sleepy and hungry pulak sekarang ni .. penat mengeluh rasanya. Huuuuu, act just nak bagi ATTENTION kepada BLOGGERS/PESERTA GA yang mana nak ask something ke boleh ask dekat TWITTER sahaja. FACEBOOK arina dah tak boleh bukak akibat dimamah virus di laptop ni ( bad lappy ever )

So anything boleh contacts arina kat ask fm dan twitter sahaja, facebook arina tak boleh bukak. Just boleh bukak kat fon tu pun terbatas.. k ulang lagi kepada orang yg nak request apa2, boleh request kat ask fm k .. kamsahamnida

KLIK PADA GAMBAR UNTUK PERGI KE LINK 

 

0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?