1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
ARIZ LUFIAS, TQ CUZ DONT BRAKE MY HEART :0
Posted Aug 4, 2013 // 8:20 PM


:: 5/08/2013 ::

Assalamualaikum.. hehe, tau tak pasal KHK tu ? Argh lantak lah.. malas nak ambik tahu.. yang penting arina happy gegila bila Ariz Lufias dalam group Forteen tu reply tweet arina.. Terharu gila.. act mmg x dak mood sebab tgah perang dengan haters. Tapi entah macam mana bukak twitter pastu nampak Ariz on . Apalagi, kita pun tweet merapu lah..

Last2, dia reply.. time tu arina melompat menjerit bagai.. K over kat situ. Yelahkan, selalunya orang kata "Yang tu je pun" bla3, lantak arh.. Arina ada minat yg tersendiri.. Jadi tak salah kan ? Bukan selalu ..
Dah lama artis x reply tweet arina, tapi harini dah ada.. yeay !

Teringat lagi tahun lepas, arina chat ngan Leetuk XD Ok lawak sangat. Speaking dohh , leeteuk oklah, sporting gila.. cuma skang dia x reply dah.. maybe sibuk barangkali.
Lepastu ada pelakun korea tu, arina x kenal cuma tahu nama aja.. Arina pun sibuk komen and post kat official fb dia, then dia hantar chat,,
"Are you vietnam ?" time aku dapat chat tu rasa nak tergelak pun ada.. ada ke patut dia ckp aku ni org vietnam ? Nama dia Sanghyun Park. K, aku x kenal ..

Ok harini bakal menjadi hari terindah buat forteenagers seperti Arina.. 

2 Comments:
Blogger waiya abdul said...

untungnya Arina , bukan semua orang boleh rasa macam tu , jealous saya dengan awakk

August 6, 2013 at 12:22 AM  


Anonymous Anonymous said...

Wah hebatnya arina teruskan usaha ini fighting arina!!!!!!!!!!!!!!!!

July 8, 2014 at 12:13 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?