1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
ALHAMDULILLAH :) #600
Posted Aug 29, 2013 // 10:15 PM


Assalamualaikum and annyeonghasaeyo . Enrti pendek harini sebab baru balik sekolah :) Btw, nak ucapkan thanks tu semua orang excp rakan bloggers yang support Jep. Jepp(Nickname baru)  Kalau di pikirkan balik dah kerap jep kena marah sebab 24jam duduk depan lappy.. tapi hehe..ok abaikan yep. Lastly tak sangka selepas 4 Giveaway dilangsungkan 
  1. Giveaway photo I'm Gwiyomi by Arina
  2. Giveaway for novelis by Arina
  3. Segmen  Free Heade by Arina
  4. Giveaway for Kpopers by Arina & Aireen

Alhamdulillah, follower makin bertambah dan traffic blog pun bertambah mendadak.Dah #600 dan traffic blog naik start bulan 7 . Pageview pun bertambah :) FB pun bertambah, buat masa sekarang arina ada 4 FB untuk blog sahaja >.< Bukan apa senang, tak nak campur dengan hal2 lain ..

GOMAWO JAGIYA ^^
0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?