1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Ujian #PISA Trending
Posted Jul 30, 2013 // 6:29 AM


*MAAF JIKA BLUR, Printscreen saja*

Salam, Ingat tak arina kata ada ujian MENGEJUT, yaa.. PISA tu yang tulah XP . Semua orang pertikaikan soalan PISA. Bukan ada faedah pun. Arina syorkan better exam macam biasa.. pergh.. Nasib ckg dah tukarkan kepada bahasa melayu, buat penat bawak kamus tebal2, sebab sebelum ni ckg kata soalan 100% dalam bahasa inggeris dan bla3. Tapi Alhamdulillah

Time paper matematik, hanya 45 minit diberikan. Sempat ke ? TAK! Kawan Arina dapat jawab 2 soalan per 26soalan. So agaknya soalan math tu macam mana ? STANDARD F5 KOT ! >< dengan fizik apa semua ada..  Kami batch 99 sedih, baru form2 dah jadi macam ni. Apalah nasib kami..
Paper math, arina dapat jawab 10 soalan dalam masa 5 minit, 40 minit sebelum .. arina jawab yang senang dulu (TAK DAKNYA NAK SENANG) . Pastu time ckg kata ada lagi 5 minit, apalagi.. laju je tangan nulis.. harap2 betul lah.. AMIN :)

Paper sains pulak, hurm.. boleh lah jugak jawab. Cuma satu je yang arina x suka.. 3/4 soalan semua akan tanya "BERIKAN ALASAN ANDA,BERIKAN ULASAN ANDA dan bla3" . Act, math pun macam tu.. krik3 saja.. wuhuhu.. 
Nak tengok contoh soalan target PISA ? Tengok sini > HAMBAR <
Susah tak ? camtu la kami.. wukuku.., bye3 *LEGA DAH HABIS EXAM ;'|

0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?