1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Tempahan Untuk Semua Jenis Cursor
Posted Jul 22, 2013 // 5:43 AM


Like usually, cursor boleh cakap nak macam mana, InsyaAllah Arina boleh selesaikan tempahan dalam sehari. Jadi tunggu apa lagi ?? Hehhe

Nyatakan maklumat kalau nak tempah cursor :
  • NAMA :
  • NO.FON :
  • URL. BLOG :
  • JENIS CURSOR : (Pointer/Not pointer)
  • SAIZ HEADER : (Ikut suka)
  • NAMA PADA CURSOR : 
  • DESIGN CURSOR : (Warna/tulisan)
Sebarang pertanyaan, boleh tanya di komen post ini sahaja , fanpage Arina , ask.fm , email dan Cbox


Boleh order di sini > FB / ASK.FM < sahaja.
Pembayaran hanya pada topup Maxis dan Celcom sahaja.

Dah order ? Good .
Sila inform di CBox kalau dah nyatakan tempahan 

Yang ikhlas,
Nur Arina Azman

7 Comments:
Blogger Diana Maisarah said...

Kalau nak tempah kena bayar berapa cursor ni ?

July 22, 2013 at 7:46 AM  


Blogger Arina Azman said...

Ikut pada jenis cursor

July 22, 2013 at 7:56 AM  


Blogger Misz Nana said...

Oh !!

July 23, 2013 at 3:28 AM  


Blogger Misz Nana said...

Bole Unnie ajar macam mane buat cursor yg menarik ? Sebab saeng buat cursor yg kurang menarik ! Hehe ! :)

July 23, 2013 at 3:29 AM  


Blogger Arina Azman said...

Act Nana, unnie tak pernah pun buat cursor sendiri

July 23, 2013 at 5:28 AM  


Blogger Misz Nana said...

Haha ! Takpe lah !

July 23, 2013 at 6:20 AM  


Anonymous Anonymous said...

Unnie, cursor tu macam mana eh ? Maaf, saya budak bary belajar dalam blog nieh. Boleh preview kan satu ?

August 14, 2013 at 2:17 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?