1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Tempah Buisness/Blog Card
Posted Jul 22, 2013 // 2:36 AM


Assalamualaikum, petang ni Arina buka tempahan untuk sesiapa yang nak tempah buisness card ataupun blog official card. Kalau tak tahu apa benda tu, tengok gambar kat atas tu .. that is my official blog card. Act, saja buat sesimple yang habis.. sebab blog Arina pon simple. so fair and square .. Arina tak suka corak over sangat ..

Card tu boleh ditempah dalam print siap atau card sahaja. Yang print siap, korang kena nyatakan berapa jumlah card nak and limit tak lebih daripada 20 cetakkan dan kalau dah siap, Arina akan post segera. 
And kalau card sahaja, korang bagi tahu nak macam mana, then Arina siapkan lepastu Arina bagi link dan korang boleh print sendiri.

Nyatakan maklumat kalau nak tempah card :
  • NAMA :
  • NO.FON :
  • URL. BLOG :
  • JENIS CARD : (Print/ Tidak perlu print)
  • SAIZ CARD : (Ikut suka)
  • AYAT PADA CARD : 
  • DESIGN CARD : (Warna/tulisan/position)
Sebarang pertanyaan, boleh tanya di komen post ini sahaja dan SINI


Yang benar,
Nur Arina Azman :)


3 Comments:
Blogger Abdah Nadhirah said...

cantik ^^

July 22, 2013 at 4:04 AM  


Blogger Misz Nana said...

Cantik ! Nak jugak , tapi sebelum tempah tu nak tanye . Pembayaran kena bayar berape ?

July 22, 2013 at 7:50 AM  


Anonymous Anonymous said...

Nak tempah. Bayaran nya topup ke ?

August 14, 2013 at 2:07 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?