1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Tempah blogskin murah
Posted Jul 20, 2013 // 3:08 PM


Assalamualaikum, harini pagi ni Arina bukak tempahan untuk semua. Termasuk templete designer atau classic templete .. Murah je, like usually .. Ikut kesesuaian macam mana korang nak order.
Act, 2hari ni homework takda, so time ada masa free Arina bosan tak tahu nak buat apa.. jadi timbul lah idea2 ni.. he... he... he... he... XD

1# Skin
Pop-up style


RM 10 - 15

2# Skin 
Navbar Style


RM 8 - 12

3# Skin
Icon Sidebar & Navi Style


RM 12 - 18

Gambar apa semua korang cakap saja. Nak tema apa terserah .. 1D ke GG ke.. ikut citarasa sendiri ..
Arina just buat apa yg korang order and korang  bayar . Kalau mahal sangat, boleh dipertimbangkan kalau skin yang korang order tu memang simple . Kalau penuh tu.. errr, pempaham la ye ? :)

Boleh order di sini > FB / ASK.FM < sahaja.
Pembayaran hanya pada topup Maxis dan Celcom sahaja.

Dah order ? Good .
Sila inform di CBox kalau dah nyatakan tempahan 

Yang ikhlas,
Nur Arina Azman

1 Comments:
Anonymous Anonymous said...

Kak, kalau header blogskin tu ada gambar kita berapa ye?

August 14, 2013 at 2:11 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?