1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Pencarian Sponsor !! (Hanya 8 hari)
Posted Jul 2, 2013 // 7:02 AM



Arina nak cari para sponsor untu GA pada 10.7.2013 ni .. So mesti kena ada sponsor .. setakat ni ada orang sponsor je baru T_T So Arina tengah mencari dan memburu !!

Bentuk Hadiah Sponsor
  • Novel (DIPERLUKAN -Novel terpakai pon xpe)
  • Buku ilmiah
  • Keychain
  • Barangan Blog
  • Kain felt
  • Lain - lain
Act, banyak kelebihan jadi sponsor k .. Thiss ....

Kepada Blog

  • Follower korang akan bertambah dan bertambah
  • Traffik blog akan meningkat dan meningkat

Kepada Page
  • Likers akan semakin bertambah
  • Para peserta giveaway akan tahu tentang page korang
  • Kalau korang ni ada bukak online shopping, bisnes korang bertambah lah majuuu :D

So tunggu apa lagi ? Jom !! PM arina di sini > HERE <


3 Comments:
Blogger Ira Syiqin said...

review blogx2 orang boleh.. pm sini https://www.facebook.com/IraSyiqinsOfficalPage

July 2, 2013 at 7:27 AM  


Blogger cik amal said...

nk pm tak boleh.. boleh pm kt amal dulu tak kt fb..

July 4, 2013 at 6:04 AM  


Blogger Adhie Sunan Saifuddin said...

Salam singgah blog ni...

Ada mencari sponsor novel kan boleh bagi detail GA... ke adhieblogspot@gmail.com TQ

July 5, 2013 at 12:03 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?