1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Mencari Rezeki :)
Posted Jul 13, 2013 // 11:52 PM


Assalamualaikum, harini ada mood sikit nak buat entri .

Entri tajuk mencari rezeki ? Mesti blurr haha, actually tengah mencuba-cuba dalam bidang penulisan. Hehe, saja2 maklumlah first batch PBS, banyak masa lapang (Tak banyak mana pun, sebab homework sering diabaikan) . Setiap minggu Arina beli novel, kering duit dalam dompet wuhuuu, tapi mana tahu kan kot2 ada rezeki.. InsyaAllah :)

Act, Arina tengah konti-konti dengan Karya Kreatif,Alaf21 and Kakinovel . So kena lag siapkan novel2 yang perlu diterbitkan. Tapi sayang, bawah umur maaa... Syarat dia penulis mestilah berumur 18 ke atas, Arina baru 14 T_T 
So, takpelah operator tu cakap, siapkan semua judul novel yang nak diterbitkan, then bagi softcopy kat dia... Wuhh, teruja gila. Cer bayangkan korang jadi penulis ~ fuhyo .. :)

Tapi tulah, Arina tengah tunggu keputusan yang novel karya Arina boleh diterbitkan or tak. Hee, sebelum diterbitkan Arina ada buat lagi satu novel . Dah baca dah ke ? Thanks ^^ Yang belum baca, silakan.. Harap2 komen yee..

Btw, pelik arh, sebab kat sekolah kalau BM ect karangan, manjang x lepas. Kena ulang lagi dan lagi. Buat novel okay pulak -_- 
Tulah faktor orang ramai benci PBS . Not fair k .. 
2 Comments:
Blogger jeljjang said...

Good luck buat novel :D

July 14, 2013 at 2:34 AM  


Blogger Arina Azman said...

@jeljjang thanks ^^

July 14, 2013 at 5:19 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?