1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
MATLUHTFI BUAT LAWAK LAGI !
Posted Jul 28, 2013 // 6:45 AM


EPISOD BARU
Matluthfi .. siapa tak kenal ? Muka 100% baik, beriman dan pandai buat lawak. Act bak kata dia jadi POPULAR tak best mana pun.. tapi orang luar yang selalu cakap "BESTnya jadi popular" , but bagi diri sendiri ? Tak seronok.. sering ditabur fitnah dan dibash.. who knows ?

Dia jugak asal Kedah, tapi tinggal di Perth , Australia sebab belajar kat sana. Act best kan kalau kita macam abam matluhfi nih ? untung dia.. sejukkan hati mak & ayah.. dan paling penting bakal isteri dia memang paling untung woo.. kekeke xD

Arina tak naklah cerita pasal tu.. Arina baru bukak utube tadi nak extract lagu2 baru.. tetiba ada pulak keluar video matluhfi terbaru pasal "MENGAJAR KANAK-KANAK RIANG" . Main of video dia tak boring .. tapi okay lah.. ada funny nya. Semua yang dia cakap 100% memang fact manusia.

So korang terjah2 la yea channel utube dia .. Ni link video baru dia >SINI< . Hurm, klah Arina terpaksa out.. Nak refresh otak sebelum exam MENGEJUT tu. Doakan Arina ye :)

0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?