1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
JULAI IS THE BEST MONTH !
Posted Jul 31, 2013 // 1:27 AM


*STATS BLOG ARINA*

Assalamualaikum, hye korang.. sempena harini means harini hari terakhir bulan julai tahun ni.. arina nak ucap rasa syukur yang teramat. Walaupun arina selalu kena tahan leteran mak arina sebab 24 jam mengadap lappy , arina still happy .. lol XD

Cer tengok gambar kat atas, kat section 'MONTH' , tengok le.. tinggi tak pada bulan 7 ? Act sebelum ni arina x minat berbloggig dan jarang on. Tapi disebabkan entah macam mana, nak kata pengaruh kawan.. hmm tak. Kawan arina x minat blog.. entah macam mana, arina start blogging. Acc blog arina ni since arina darjah 5 . kekeke, time tu blog budak2 lagi. Darjah 6 pulak dapat rewards pertandingan bloggers antara sekolah. Naik form 1 arina senyap. tiada langsung minat nak blog2 ni. Nahh, bila f2 dan pada bulan 6, arina start aktifkan acc ni balik. dan sekarang itu resultnya.. syukur .

Blog arina sedikit sebanyak jadi macam ni sebab arina jadi penganjur Giveaway. First GA arina is "PHOTO GIVEAWAY by iNO" ingat tak ? alhamdulillah dapat sambutan. Seminggu seterusnya, arina buat ga "NOVELIS GIVEAWAT by ARINA AZMAN" lebih ramai peserta yg join :) . Dan sekarang "KPOPERS GIVEAWAY by Arina and Aireen" alhamdulillah, baru saja post entri, dah dapat 20 peserta.. tq alls.


*Gambar salah rotate* XD

Tak sangka dah penuh dengan benda alah ni je kat bilik arina.
Bersepah-sepah.. hheehehe.. bye..
Assalamualaikum ^^

THANKS KORANG ^^


0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?