1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
INFO : Running Man nak datang Malaysia
Posted Jul 26, 2013 // 1:31 AM


Running Man In Malaysia datang pada 7 September. Tak tahulah kalau maklumat ini sahih atau tak. Dulupun pihak Running Man dah bagi tahu bulan April lepas diorang nak datang, tapi tak jadi sebab ada masalah yang x dapat dielakkan.

Sekarang ni Running Man Ib Malaysia 2013 datang ke Kenanga Wholesale City. Act kat situ memang tempat orang korea buat show pun, so ? Excited tak ? 

Tarikh :
7 September 2013 (Sabtu)

Tempat :
Kenanga Wholsale City

Artis yang datang :
Kim Joong Kook, Haha, Gary dan Suk Jin

Harga tiket :
RM680(VIP), RM480, RM280 & RM180


Maklumat ini tak pasti sahih atau tidak, Arina just translate kan dia aja 

TAMBAHAN

Mana tidaknya Team Running Man nak datang Malaysia.. Diorang tertarik k .
Cer tengok di bawah .. Macam2 andaian



KONFLIK DULU 


Dan sekarang dah jadi realiti .. Jemput datang semua ^^






0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?