1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
I need you Novel Sponsorship !
Posted Jul 5, 2013 // 10:19 AM


Assalamualaikum, arina tengah cari sponsorship yg nak sponsor novel
Bukan apa GA arina untuk novelis, so mmg need gila novel2
Act, tak kesah pun novel baru or novel terpakai, kami dah bincang, so xpe.. sokay

Kelebihan sponsorship novel :
  • Dapat tambah follower yg berlipat kali ganda
  • If korang e-shop, so makin ramai yg nak membeli (InsyaAllah)
  • Likers di Fanpage bertambah mendadak
  • Follower di twitter meningkat
  • Para peserta/unknown akan selalu bukak blog korang
Cara-cara nak jadi sponsorship (for newbie) :
  • Korang beli or pilih mana2 novel yg korang nak kasi kat org
  • Post pada alamat yg akan diberi 
  • Tetapkan syarat untuk para peserta 
  • Korang bagi link untuk para peserta follow/like web korang dekat penganjur (Me)

    :: CONTOH ::
So kalau korang berminat, PM arina di fanpage or ask.fm k
Arina harap korang dapat jadi sponsor :)

PM/ Komen di sini > FANPAGE <


1 Comments:
Anonymous Topik said...

untuk orang seberang bisa?

July 10, 2013 at 10:41 PM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?