1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Banner Novel tukar :)
Posted Jul 19, 2013 // 2:17 AM



Hye, Assalamualaikum ? Harini Arina duduk dalam bilik saja.. maklum lah ada tetamu, hihi malu nak keluar lah .. Sebab tu Arina nak tukar banner baru memandangkan novel sedang diproses oleh KakiNovel .. so tak unofficial lah kan letak gambar and cover novel yang blurr + krik3 + tak dak kena mengena kan kan ? Jadi Arina tukar lah.. wehehe

Act, sehari jugaklah buat cover baru ni sebab idea memang x dak + blurr sebab taktau nak letak gambar apa, jadi lambat lah proses dia.. Erm, jom kita tengok banner baru mahu ? XD


:: LAMA ::

:: BARU ::


Tertarik tak ? Kalau yaa, jomlah baca di section E-Novel kay ? Nanti InsyaAllah kalau novel berjaya diterbitkan, so tak payah lah susah2 nak beli .. just read at my blog je .. 
Thanks kepada yang support ^^


0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?