1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Arina memerlukan author novel ke-II
Posted Jul 19, 2013 // 9:36 PM


Assalamualaikum.. Arina perlukan bantuan gila-gila ni .. wuhu, sebab sehari ada 24jam right ? Tolak masa di sekolah, buat kerja2 rumah, buat homework dan sebagainya memang tak cukup bagi Arina. Jadi Arina perlukan seorang pembantu yang rela hati, membantu menyiapkan manuskrip 400 mukasurat . Means tolong sikit2, bagi support or reminder and else.

Ada tak ? Hope ada lah, InsyaAllah.. kalau manuskrip siap dalam masa terdekat, Arina akan hantar ke pihak KakNovel/FajarPakeer/KaryaKreatif untuk diterbitkan menjadi sebuah novel yang mempunya 88 bab (TARGET). 

Jadi kepada sesiapa yang nak ceburi bidang menjadi novelis, dan namanya ditulis sebagai author novel bersama nama Arina, jemput munculkan diri di bahagian komen. Arina harap ada yang sudi membantu.
InsyaAllah kalau siap awal manuskrip, novel diterbitkan pada awal tahun 2014 

Softcopy manuskrip akan diberi kepada yang ingin membantu mengarang novel 'Saranghaeyo, sayangku' tapi janji jangan ciplak T_T
Dan sekarang Arina tengah pening, sebab tak tahu nak ambil under siapa..
  • Kaki Novel
  • Fajar Parkeer
  • Karya Seni
Antara tiga tu Arina tak tahu nak pilih under siapa, so kalau ada pilihan yang bernas, bagi tahu arina di komen boleh ? Harap adalah :)


5 Comments:
Blogger NanaELF15 said...

Sound interesting . Nak tolong boleh ? :p

July 19, 2013 at 9:53 PM  


Blogger Arina Azman said...

@NanaELF15 give me ur link blog please? +NanaELF15

July 19, 2013 at 9:57 PM  


Blogger Tcca Anuar said...

kaki novel is better. sebab bantu jualan kita :) arina kalau nak saya tolong pun boleh. lagi pun sekarang tenga tunggu pergi degree, so agak free. :) apa pun goodluck dear, :)

my link blog :http://ceriteraticca.blogspot.com/

July 19, 2013 at 10:09 PM  


Blogger NanaELF15 said...

my link blog is http://nanaelf15.blogspot.com/ :)

July 20, 2013 at 10:34 PM  


Blogger Mahirah Ridzuan said...

Maaf dik akak tak dapat bantu sbb akak pun dah di ikat oleh satu publisher due date hujung tahun ni... =)

July 27, 2013 at 9:35 PM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?