1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Alhamdulillah but Aiyyoo xP
Posted Jul 27, 2013 // 6:53 PM


Assalamualaikum ? Lihat jejaka di atas sana.. growl kan ? Haha, abaikan :) Harini Arina nak melepaskan tension yang dah berbuku di hati ke blog.. hehe, sekali sekala... 
First of all, Arina rasa best sangat sebab skin Arina yang ke-11 dah dapat 'SKIN OF THE DAY' lagi !! Yeay, setakat ni skin Arina dah 11 .. hanya 9 je yang dapat masuk SKIN OF THE DAY.. Alhamdulillah 

*Saja menggedik*

Yang kedua is Arina dah lega "1st Giveaway for Novelis" dah tamat. Kurang sikit bebanan, kalau tak .. susah jugak.. hari-hari kena on lappy T_T Dah panas dah telinga Arina sebab kena bebel dengan mak .. wuhuhu, kaki pun tergeliat sebab tulah.. duduk over sangat, then bangun 'pak' bunyi kaki.. oh tidak ! Sampai sekarang masih sakit .. Huhuu, nanti nak exam dengan kaki terpusing macam ni..

Haa, cerita pasal exam ! Arina batch 99 . Tahu tak 99liner x de exam kan ? Sebab ada sistem pbs. Jadi PBS memang dah membebankan Arina sekelas. Hari2 exam woo T_T . Haritu Arina tengah sembang dengan kawan kelas, pastu cikgu masuk cikgu cakap ..

"Kamu semua study elok-elok nak exam ni" ckg Hilmi cakap @ cikgu math

Kami semua buat muka blurr, pbs ada .. exam ada ! Better buat exam je.. x payah nak ikut style orang putih dok pakai sistem pbs tu. Diorang pun dah kata pbs ni burukkan pelajar2. Tapi Malaysia ? Dok sibuk ambik sistem tu nak buktikan org Malaysia ni semua nya bijak2 belaka Xp

Pastu cikgu cakap, "kamu tak tau ke hari selasa ni exam?" kami semua geleng kepala 360darjah k .
Then ckg kata, exam tu lain.. dia soalan sains dan math sahaja . oOk, tu tak pa.. pastu ckg kata "exam ni soalan trap, macam dia bukan soalan struktur dan bla..bla..blaa T_T

Okay, itu sahaja dari arina.. fuhyo luahan hati gitu. Klah, arina nak siapkan tempahan dan homework bergunung :) Assalamualaikum ^^

Do comment ? 10q

0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?