1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
1st Giveaway Ramadhan Photo by iWaniE
Posted Jul 24, 2013 // 3:05 AM

NAK JOIN ? KLIK SINI
Act, nak dekat raya ada tempahan buat cake and kuih2 raya . Arina just tolong mak dulu2, sekarang Arina dah pandai buat sendiri .. hehe, tambah2 lagi buat kek macaron ! Best bila makan air tangan sendiri ;)

Gambar bawah ni, pic ibu Arina buat macaron semalam .. hehe *arina tolong basuh pantri ajeXD



Gambar bawah ni present untuk Ariz Lufias !!! 
Arina buat special 100% untuk Ariz, harap3 Ariz share dengan Izzue Islam 
bila bukak puasa nanti.
Harap posman cepat hantar, kalau tak.. nahas (cewah)


Act, sis.. Arina x tau nak buat apa.. nak ambil gambar sendiri ? Malu .. haha . So, mak alang2 mak arina nak buat macaron untuk raya, arina apalagi .. masuk menyibok lahh XD

Ok, itu je cerita sebelum nak raya ..
Assalamualaikum :)



2 Comments:
Blogger Sofyy Lavender said...

Salam Petang y dah nak bebuka nie.. hihi :") Thanks 4 join Arina.. Entri yang menarik.. cm nak makan pula nmpak kuih raya Arina tuu.. Hehe :")

July 25, 2013 at 2:54 AM  


Blogger Arina Azman said...

haha, itu kek raya act XD

July 25, 2013 at 3:28 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?