1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
1st GIVEAWAY 4NOVELIS TAMAT !
Posted Jul 27, 2013 // 8:29 AM


GA DAH TAMAT SEPENUHNYA

UCAPAN PENGANJUR SEGMEN 
  • Terima kasih kepada para peserta yang beri sokongan kepada Arina untuk buat Segmen kedua. Alhamdulillah, traffic blog Arina naik mendadak selepas Arina buat GA ni dan sebelum tu .Followers Arina juga naik gegila.. dulu 60orang sekarang, fewwit 366 tu (Act, tak banyak macam korang) .
  • GA ni memang dihaskan untuk NOVELIS. Means hadiah dia pun berkaitan novel right ? Tapi ada sponsor yang kurang nilai murni a.k.a yang tak bertauliah, nak sponsor beberapa novel . Then bila novel tu sampai ke rumah Arina, hurmm.. tak tahu nak cakap macam mana, tak kan nak bagi hadiah kpd pemenang benda yang dah lama kan ? Novel tu memang dah lama, nak bukak pun macam2 bau ada .. jadi arina terpaksa bagi hadiah novel sedikit je.. sorry kay . *Tiada niat langsung
  • Sorry kalau ada yang terlepas pandang. Arina busy, Selasa ada Exam mengejut T_T . Jadi maafkan Arina jika terlalu pandang remeh dan kurang perhatian dengan GA ni kay ? 10q

7 Comments:
Blogger Am_Mir said...

1)Semoga Allah S.W.T. permudahkan urusan awak .. amin .. -^^-
2) Hope saya menang ~ tehee =D *kalau ada rezeki*

Good luck untuk exam! -^^- Awak boleh punya!Yakin! -^^-

July 27, 2013 at 9:08 AM  


Blogger Arina Azman said...

@Am_Mir thanks sebab peka and semuanya ^^

July 27, 2013 at 9:15 AM  


Blogger Afiqah Adzan said...

Hmm sabar jelah at least ada jugak hadiah kan ? Good Luck exam esok :) harap2 menang hehe

July 27, 2013 at 9:25 AM  


Blogger samofa said...

Goodluck exam!!:)

July 27, 2013 at 10:05 AM  


Blogger Atiqah Norbeli said...

Lambat takpe , takkesah :)
Btw gudluck for your exam "MENGEJUT" XD

July 27, 2013 at 3:47 PM  


Blogger Ain amalina said...

pemenang blom diumumkan ker ?

August 13, 2013 at 11:06 PM  


Blogger Puteri Aisyah said...

pemenang dah diumumkan ke? sye tkan dkat klik sini dy kluar etry lain

August 24, 2013 at 8:10 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?