1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Put Scalloped Edges
Posted Jun 2, 2013 // 7:45 PM

Annyeong ! Harini Arina nak buat tuto macam mana nak letak 'Scalloped Edges' ! Act, sekarang cuti 2minggu right ? So, banyak masa terluang, tapi arina dah banyak isi masa tu dengan buat blog yg direquest, tak sempat nak buat scalloped edges . Tapi harini unnie free sangat, so nak buat tuto ni dengan freebies nya sekali ^^ . Tau tak apa itu 'Scalloped Edges ? Ok tengok bawah ni 


# Preview #
Btw, kepada sesiapa yang nak scalloped edges, sila refer section FREEBIES saya ..

  Dashboard > Template
  Press Ctrl + f serentak dan cari code <html> or <head>
  Copy code dekat bawah ni 
<div style=" background-image: url('URL IMG'); top: -10px;  width: 100%; left:0px; height: 44px; z-index: 100; position: fixed; background-hover:filter:alpha(opacity=100);"></div>
  Then, paste di bawah code yang korg cari tadi
  Preview & save
  Note :
             Oren : URL image/gambar . Boleh dapat di SINI
             Biru : Boleh ubah ikut citarasa sendiri. 


0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?